Eredivisie kijken zonder TV Abonnement

Het is mogelijk om legaal Eredivisie te kijken zonder TV Abonnement! ESPN heeft de uitzendrechten voor alle Eredivisie-wedstrijden in Nederland. Via de streamingsdienst Canal Digitaal kan je voor €14,95 per maand kijken naar alle zenders van ESPN. Voor dat bedrag kan je ook kijken naar 60 andere zenders.

Hoe Eredivisie kijken zonder TV Abonnement?

Stap 1: Ga naar de website van Canal Digitaal over ESPN via onderstaande button.

Stap 2: Meld je aan en verifieer je account.

Stap 3: Start met de gratis proefperiode & stream ESPN!


Geen TV-abonnement meer nodig!

Tegenwoordig hebben steeds minder mensen een TV-abonnement. Er is namelijk via streamingsdiensten toegang tot enorm veel content. Sport is nog één van de weinige redenen om de TV voor aan te zetten. Maar ook dat is steeds minder nodig.

Met komst van platformen als Viaplay en NLZiet is ook steeds meer live sport te zien zonder TV-abonnement.

Daar is nu een streamingdienst bijgekomen: Canal Digitaal. Via dit platform kijk je live naar alle sport die ESPN te bieden heeft. Het voordeel hiervan is dat je niet vast zit aan een duur TV-abonnement en dat je spannende wedstrijden kan kijken waar en wanneer jij wilt!

Live sport waar en wanneer jij wil

Het is met Canal Digitaal & ESPN Watch mogelijk om ook zonder TV-abonnement naar ESPN te kijken. Via de app kan je kijken op telefoon, tablet of laptop naar alle kanalen van ESPN. Voor de livestreams van alle voetbalwedstrijden is stabiele internet natuurlijk wel een must.


Naast Eredivisie: wat nog meer?

Naast alle wedstrijden uit de Eredivisie is er meer live voetbal te zien. Zo zijn er live wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker, Europa League, Conference League en vrouwen Eredivisie. Dat is dan alleen nog het aanbod op ESPN 1, 2 3 en 4.

Andere zenders zijn o.a: NPO1, NPO2, NPO3, RTL 4, RTL 5, SBS 6, RTL 7, Veronica, FOX, VRT 1, Canvas en BBC First.