FC Barcelona kijken Banner

FC Barcelona live kijken

Zie in één oogopslag waar de komende FC Barcelona duels te zien zijn

Volgende wedstrijd

Er is nog geen wedstrijd gepland. Je vindt hier z.s.m. de zender & tijden van de volgende wedstrijd!
FC Barcelona is één van de topclubs van Spanje. De club waar Frenkie de Jong op dit moment speelt, is actief in verschillende competities. De meeste wedstrijden zijn in La Liga, daarnaast zijn er nog Europese wedstrijden en het bekertoernooi.

Alles uit La Liga, Champions League & Copa del Rey

Bekijk in onderstaand overzicht waar je de komende wedstrijden van FC Barcelona live kunt kijken:

WedstrijdTe zienDagDatumAftrap

FC Barcelona kijken: La Liga

Elk seizoen speelt FC Barcelona 38 competitiewedstrijden. De uitzendrechten voor La Liga zijn in Nederland in handen van Ziggo Sport. Alle topwedstrijden zijn Live te zien op Kanaal 14 en/of één van de zenders van Ziggo Sport Totaal.

Voor Ziggo-klanten zijn de wedstrijden op kanaal 14 gratis te kijken. Voor Ziggo Sport Totaal betaal je als Ziggo-klant €10,- per maand. Geen klant bij Ziggo? Dan zijn de abonnementskosten meestal rond de €15,- per maand.

Van (vrijwel) alle wedstrijden zijn na de wedstrijd uitgebreide samenvattingen te zien op het Youtube-kanaal van Ziggo Sport. Zo is het voor iedereen mogelijk om de hoogtepunten van o.a El Classico gratis te zien.

FC Barcelona kijken: Champions League

Wanneer FC Barcelona zich geplaatst heeft voor de Champions League, zijn de wedstrijden LIVE te zien bij Ziggo Sport. Ook RTL 7 heeft uitzendrechten van het miljoenenbal, maar mag slechts één wedstrijd per speelavond uitzenden. Zeker in de groepsfase is de kans klein dat dit een wedstrijd van FC Barcelona is.

Ziggo Sport Totaal bestaat uit 6 zenders, waar tegelijkertijd meerde duels uit de Champions League te zien zijn. Voor wedstrijden van FC Barcelona zit je hier dus goed.

FC Barcelona kijken: Europa League

Wanneer FC Barcelona zich geplaatst heeft voor de Europa League, zijn deze wedstrijden in Nederland bij ESPN te zien. ESPN kan op 4 zenders tegelijk Europa League wedstrijden uitzenden.

Ook Veronica heeft uitzendrechten voor de Europa League en Conference League. Met maar één zender is de kans aanwezig dat wedstrijden van FC Barcelona hier niet live te zien zijn.

FC Barcelona kijken: Copa del Rey

Ook de uitzendrechten van het Spaanse bekertoernooi zijn in handen van Ziggo Sport. Wedstrijden van de Copa Del Rey zijn dus live te zien bij Ziggo Sport. Ook de samenvattingen van deze wedstrijden worden geplaatst op het Youtube-kanaal van Ziggo Sport.


Gratis FC Barcelona live kijken

Voor klanten van Ziggo Sport zijn een groot deel van de wedstrijden van FC Barcelona gratis te zien op kanaal 14. Ook zijn er af en toe Europese wedstrijden op de zenders RTL 7 of Veronica te zien.

Uitgebreide samenvattingen van wedstrijden van FC Barcelona zijn wel altijd gratis te zien, namelijk op het Youtube-kanaal van Ziggo Sport.


Auteur Jonathan

FC Barcelona logo
NaamFC Barcelona
Opgericht1899
StadBarcelona
CompetitiesLa Liga, Champions League, Copa del Rey
Prijzen (ES)La Liga (27x), Copa del Rey (31x), Spaanse supercup (14x)
Prijzen (Wereld)Champions League (5x), Europa League (4x), Wereldbeker (3x)
StadionSpotify Camp Nou
Capaciteit99.354
BegrotingOnbekend
YoutubeFC Barcelona

Uitzendrechten Barcelona:

La Liga

  • Ziggo Sport

Champions League

  • RTL 7
  • Ziggo Sport

Copa del Rey

  • Ziggo Sport