NFL live kijken

NFL live kijken in Nederland

Zie in één oogopslag waar NFL duels LIVE te zien zijn

Gratis NFL zien

NFL live kijken

De uitzendrechten voor de NFL in Nederland zijn in handen van ESPN. Echter: slechts enkele westrijden worden daadwerkelijk uitgezonden op de zender.

Voor de echte fan van American Football is dat onvoldoende. Gelukkig is er een legale optie om tóch meer van de sport live te kijken, namelijk via een VPN. Bijkomend voordeel is dat je daardoor gratis toegang hebt tot heel veel topsport.

ZenderUitzendrechten
ESPN CompleetEnkele wedstrijden LIVE, waaronder playoffs en de Super Bowl
Buitenlandse streams via VPNVerschillende NFL games LIVE

Stream meer dan 75 zenders (met ESPN 1, 2, 3 & 4)

NFL livestreams

Populaire livestreams zijn het Australische 7Plus, het Britse Channel 5 en Amazon Prime Video (via VPN-locatie Amerika).

Populaire VPN's voor Sportfans

  • Snelste VPN ter wereld
  • Razendsnel sport kijken
  • Reviews 9.6

  • Meest betrouwbare VPN
  • Razendsnel sport kijken
  • Reviews 4,7/5

Over American Football

De National Football League (NFL) staat bekend als de hoogste professionele American football competitie ter wereld. Deze competitie bestaat uit in totaal 32 teams, verdeeld over twee conferenties: de American Football Conference (AFC) en de National Football Conference (NFC). Gedurende het reguliere seizoen, dat loopt van september tot en met december, speelt elk team 17 wedstrijden.

Na het reguliere seizoen volgen de playoffs, waarin de beste teams uit beide conferenties strijden om een plek in de Super Bowl, het kampioenschap van de NFL. De playoffs zijn een knock-out toernooi, bestaande uit de Wild Card-ronde, de Divisional Round, de Conference Championships en uiteindelijk de Super Bowl.

De Super Bowl vindt plaats in februari en is niet alleen een sportevenement, maar ook een belangrijk cultureel moment in de Verenigde Staten, met spectaculaire halftime shows en enorm waardevolle reclames.

De NFL: Hoe werkt het toernooi?

De NFL is opgedeeld in twee conferenties: de AFC en de NFC. Elke conferentie bestaat uit vier divisies met elk vier teams. Tijdens het reguliere seizoen speelt elk team 17 wedstrijden over een periode van 18 weken. Aan het einde van het reguliere seizoen kwalificeren de zeven beste teams van elke conferentie zich voor de playoffs.

De playoffs beginnen met de Wild Card-ronde, gevolgd door de Divisional Round, de Conference Championships en culmineren in de Super Bowl. Elk playoff spel is een eliminatiewedstrijd; het team dat wint, gaat door naar de volgende ronde, terwijl het seizoen voor het verliezende team eindigt. Vergelijkbaar met de eindronde van de Champions League in 'ons' voetbal.


Auteur Jonathan

Nieuwe blogberichten