FC Twente kijken Banner

FC Twente live kijken

Zie in één oogopslag waar de komende FC Twente duels te zien zijn

Volgende wedstrijd

Er is nog geen wedstrijd gepland. Je vindt hier z.s.m. de zender & tijden van de volgende wedstrijd!
Elke wedstrijd live. Slechts 14,99 per maand

Sinds de oprichting van FC Twente in 1965 speelt de club in de Eredivisie, met uitzonder van seizoen 1983/84 en seizoen 2018/19. Die grote (financiële) crisis binnen de club lijken ze te boven, nu ze weer een vaste klant in het linker rijtje van de Eredivisie zijn. In het seizoen 2022/23 speelde Twente voorrondes voor de Conference League, maar is het uitgeschakeld door Fiorentina.

Komende wedstrijden FC Twente

FC Twente speelt op dit moment dus alleen wedstrijden in de Eredivisie en de KNVB Beker. Bekijk hieronder in één oogopslag waar de wedstrijden van FC Twente te zien zijn:

WedstrijdTe zienDagDatumAftrap

FC Twente kijken: Eredivisie

FC Twente is één van de 18 Eredivisie-clubs. In 34 speelronden tijd speelt FC Twente tegen elke club, uit en in de Grolsch Veste. Alle wedstrijden van FC Twente zijn live te zien op één van de zenders van ESPN. Bij sommige TV-aanbieders zit er al standaard één of meer zenders van ESPN in het pakket. Voor alle 4 de zenders van ESPN, betaal je bij de meeste tv-aanbieders tussen de €10,- en €15,-.

Na elke speelronde zijn de samenvattingen van de Eredivisie wedstrijden gratis te zien bij de NOS. Meestal wordt de samenvatting een dag later geupload op het Youtube-kanaal van FC Twente.

FC Twente kijken: KNVB Beker

De wedstrijden in de KNVB Beker zijn te zien op de verschillende zenders van ESPN. Ook is er altijd één wedstrijd te zien op het open kanaal FOX. In de eerste rondes zijn er veel wedstrijden tegelijk, waardoor niet alle wedstrijden uitgezonden worden.

Vanaf de kwartfinales van het toernooi, zijn alle wedstrijden live op tv te zien. Komt FC Twente tot de laatste drie rondes van de TOTO KNVB Beker, zijn de duels live te zien op ESPN.


Gratis FC Twente kijken

De wedstrijden van FC Twente die op ESPN 1 zijn, kunnen de meeste mensen gratis kijken. Dat komt omdat bij de meeste providers ESPN 1 in het standaard TV-pakket zit. De rest van de wedstrijden is op ESPN 2, ESPN 3 of ESPN 4. Er zijn verschillende TV-aanbieders waarbij ESPN Compleet gratis is. Hieronder twee tips:

Alle duels van FC Twente Gratis?

 • 60 Zenders + ESPN 1 t/m 4
 • Gebruiksvriendelijke App
 • Slechts €14,95 p.m.

 • 80 Zenders + ESPN 1 t/m 4
 • Mogelijk i.c.m. Internet
 • Ziggo Sport Totaal mogelijk


FC Twente terugkijken

Had je geen tijd om live de wedstrijd te kijken? Gelukkig zijn er opties om de wedstrijd van Twente terug te kijken. Hier enkele tips om de hele wedstrijd of samenvatting te kijken:

Hele wedstrijd FC Twente terugkijken:

 • Via een TV-App: Heb je een TV-abonnement? Meestal kan je in de TV-app daarvan programma's terugkijken. Ga in de TV-gids naar de juiste datum en kijk daar of het mogelijk is de wedstrijd af te spelen.

Samenvattingen FC Twente kijken:

 • NOS Studio Sport Eredivisie: Wanneer er Eredivisie-duels zijn geweest, is in de avond bij de NOS een uitgebreide samenvatting te zien.
 • Youtube (korte samenvatting): Direct na een Eredivisie wedstrijd is er op het Youtube-kanaal van ESPN een samenvatting van 2 minuten te vinden.
 • Youtube (uitgebreide samenvatting): Een dag na de wedstrijd, is er op het Youtube-kanaal van FC Twente een uitgebreide samenvatting te zien. Die samenvattingen duren meestal rond de 10 minuten.

Auteur Jonathan

FC Twente logo
NaamFC Twente
Opgericht1965
StadEnschede
CompetitiesEredivisie, KNVB Beker
Prijzen (NL)Eredivisie (1x), Eerste Divisie (1x), KNVB Beker (3x), Johan Cruijff Schaal (2x)
Europese prestatiesFinalist Europa League (1975)
StadionDe Grolsch Veste
Capaciteit30.000
Begroting30 miljoen (22/23)
YoutubeFC Twente

Uitzendrechten FC Twente:

Eredivisie

 • ESPN (1, 2, 3 & 4)

KNVB Beker

 • ESPN (1, 2, 3 & 4)

Conference League

 • Veronica
 • ESPN (1, 2, 3 & 4)